cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
New Member

Custom Connector works in Flow(Power Automate) but not in my Canvas App

When I try to connect to my custom connector in my Canvas App I get following error:

 

No wadlUrl is specified for this Api. This usually indicates there was an error when converting the Swagger associated with this api to a WADL file.
apiId: /providers/microsoft.powerapps/apis/shared_dcp-20connector-5fdb046ae104b911f3-5f08d8aa3ba56bbd00

Session ID: 99642109-832b-4cb6-bf19-3b8e1c2304b6

 

The custom connector works well in my Microsoft Flow ( Power Automate) and there are no errors if I open the swagger editor.

 

thx for your help.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
New Member

Re: Custom Connector works in Flow(Power Automate) but not in my Canvas App

It is.

 

I got now the info from Microsoft that dynamic values, which I use in my custom connector, are supported in Flow but not in Canvas Apps.

View solution in original post

3 REPLIES 3
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Custom Connector works in Flow(Power Automate) but not in my Canvas App

Hi @christ15 ,

 

Please check if your custom connector is connected correctly under PowerApps site > Data > Custom Connectors:

Capture.JPG

 

Regards,

Mona

Community Support Team _ Mona Li
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Highlighted
New Member

Re: Custom Connector works in Flow(Power Automate) but not in my Canvas App

It is.

 

I got now the info from Microsoft that dynamic values, which I use in my custom connector, are supported in Flow but not in Canvas Apps.

View solution in original post

Highlighted
Frequent Visitor

Re: Custom Connector works in Flow(Power Automate) but not in my Canvas App

@christ15 @v-monli-msft 

I have seen people mention that things are not supported by PowerApps or not supported by Canvas Apps. Is there a list of things not supported that wouldn't throw an error in the Swagger editor but will not work when trying to put the connector in an app?

Helpful resources

Announcements
secondImage

New Return to Workplace

Reopen responsibly, monitor intelligently, and protect continuously with solutions for a safer work environment.

August 2020 CYST Challenge

Check out the winners of the recent 'Can You Solve These?' community challenge!

Experience what’s next for Power Apps

Join us for an in-depth look at the new Power Apps features and capabilities at the free Microsoft Business Applications Launch Event.

Check this Out

Helpful information

Featuring samples like Return to the Workplace and Emergency Response Applications

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Top Solution Authors
Users online (4,399)