cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
nomoreusernames
Frequent Visitor

Datasource Environment Variables Not Showing when adding connection to Sharepoint

I have added a number of datasource environment variables for SharePoint to a Solution. I'm trying to use them in a canvas app but none of them show up. I have one show up but I don't even know where it is coming from. It is not in the solution that I'm using.

As you can see in the screenshots, the SharePoint site datasource variable shows up but the next screen where you pick the list is empty (except the one from somewhere else). What am I missing here?

 

sitevar.jpglistvarsmissing.jpgenvars.jpg

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
nomoreusernames
Frequent Visitor

It was because there was no "Current Value" assigned to the variables. 

View solution in original post

1 REPLY 1
nomoreusernames
Frequent Visitor

It was because there was no "Current Value" assigned to the variables. 

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Microsoft Ignite 768x460.png

Find your focus

Explore the latest tools,training sessions,technical expertise, networking and more.

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Welcome Super Users.jpg

Super User Season 2

Congratulations, the new Super User Season 2 for 2021 has started!

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

Users online (3,105)