cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
ConRobMcC
Frequent Visitor

EditForm new values not being reflected in the data source

Hi all,

 

I've been working on creating a PowerApp connected through a SQL Server database. The only thing causing me grief at the moment is the Edit/Submit Form. For some reason whenever I try and update a record in the edit form, and click my button that submits the form, the new data values aren't being pushed to the datasource. The new values stay reflected on the form itself, but the datasource isn't getting the new values. I have messages checking both the OnSuccess and OnFailure actions, but the OnFailure never triggers so I can't be certain what's going wrong here.

 

Does anyone have any ideas as to what could be the problem? I've tried searching the forums and google, but couldn't come up with anything that helped me fix the issue.

20 REPLIES 20

Is this supposed to work for Item? I'm getting an error that the function is not supported.

Helpful resources

Announcements
Power Apps News & Annoucements carousel

Power Apps News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Apps community.

Community Call Conversations

Introducing the Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Apps Community Blog Carousel

Power Apps Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (2,694)