cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
SChappell2580 Helper II
Helper II

Error Connecting to Services - End User First time use

Hi,

 

Can anyone help?

 

Application has been shared with around 100 members of staff who are actively using it each day with no problems.

 

This morning however users who have not previously used the application have reported issues with being unable to connect to the services required.

 

And are receiving the following screen

 

PowerAppsError1.PNG

 

After trying to press the sign in button users get the following error:

 

PowerAppsError.PNG

 

All users who have used the application before today and allowed the connections have reported no issues with the application.

 

Any help would be much appreciated

 

Thanks

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
SChappell2580 Helper II
Helper II

Re: Error Connecting to Services - End User First time use

@Anonymous This seems to have resolved its self for my users this morning. Has yours fixed too?

 

Regards

 

Scott

View solution in original post

10 REPLIES 10
Ancherl
Frequent Visitor

Re: Error Connecting to Services - End User First time use

Hi,@SChappell2580

According to your statement, I want to know if the user who can't connect to the service is added into the group or organization of yours. If not, please add it to your group or organization and try again. If it still doesn't work, feel free to contact me.

 

Regards,

Ancherl

Highlighted
SChappell2580 Helper II
Helper II

Re: Error Connecting to Services - End User First time use

Hi @Ancherl

 

Firstly, thanks for getting back to me.

 

Yes the users are all part of my organization and I have confirmed they are all in the correct groups and have the correct permissions set.

 

Scott

SChappell2580 Helper II
Helper II

Re: Error Connecting to Services - End User First time use

Looking at this further - I have tried to connect to a datasource with a user account that is having problems described above. Upon trying to add a Sharepoint connection I get the following error.

 

'Failed to login. Object reference not set to an instance of an object.'

 

 

Anonymous
Not applicable

Re: Error Connecting to Services - End User First time use

I am getting similar to the OP, plus 2 other errors I am getting:

 

Both on android and iOS. Really annoying as I have today set aside for moving this app forward and this is our stumbling block!

 

Assume MS have broken something.

SChappell2580 Helper II
Helper II

Re: Error Connecting to Services - End User First time use

@Anonymous Agreed I am having the same exact error message as yourself now. 

SChappell2580 Helper II
Helper II

Re: Error Connecting to Services - End User First time use

Have MS fixed this? Anyone have any idea?

Thanks
Anonymous
Not applicable

Re: Error Connecting to Services - End User First time use

@SChappell2580 I have a support ticket raised with them where they provided a fairly generic reply but I have since replied with links to the 4 related threads from here. I've also tweeted at the PowerApps account and some of individuals on the team but nothing back yet...

SChappell2580 Helper II
Helper II

Re: Error Connecting to Services - End User First time use

Ok great thanks for letting me know im sure we’l get some answers when America wakes up!
SChappell2580 Helper II
Helper II

Re: Error Connecting to Services - End User First time use

@Anonymous This seems to have resolved its self for my users this morning. Has yours fixed too?

 

Regards

 

Scott

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MBAS Gallery 2020

MBAS Gallery 2020

Watch Microsoft Business Applications Summit sessions on-demand.

firstImage

New Ranks and Rank Icons released on April 21!

The time has come: We are finally able to share more details on the brand-new ranks coming to the Power Apps Community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (6,645)