cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
BenediktE
Helper I
Helper I

Error message when uploading swagger definition file

Currently I always get this error message when uploading a swagger file for creating a new connection:

The request failed with error: 'Error in element 'when' on line 1, column 
1799: There is no policy matching element name'. The tracking Id is 
'69cec690-49a5-4703-9ae9-98ce6ccf5552'.

The same file worked before. What can I do to figure those problems out?

 

Furthermore when I try it again, I get the following message:

 

You have already created an api with display name 'SimplicDEFAULT'. Please specify a different name.

But there is no connection with this name. Thanks a lot!

 

Thanks a lot!

15 REPLIES 15
DanielW
Regular Visitor

We are facing exactly the same issue but actually with no idea how to resolve:

The request failed with error: 'Error in element 'when' on line 1, column 1799: There is no policy matching element name'. The tracking Id is '0f62fec2-767d-4921-80fa-051c4b547dd0'.
JorgeGonzalez
Regular Visitor

Same issue:

The request failed with error: 'Error in element 'when' on line 1, column 1799: There is no policy matching element name'. The tracking Id is '1201fd31-364a-455c-96a3-fac3060ba63f'.

 

Please could you give how to fix it?

 

Thanks so much

Let me add to my message...

 

If I check the swagger file with the tool:  http://editor.swagger.io/#/

 

Result is: Processed with no error

 

If you need my file I could share it.

 

Please let us if you have any estimation about what could be our mistake.

 

Thanks so much.

 

Kind regards

mob
Advocate II
Advocate II

By me also!,

I think is cause of the update....

 

last week (thursday), everything was working fine.

 

thursday evening, I think, was some update, but I did not check it further.

 

Today with the same file, I get this error.

@JorgeGonzalez it's not our mistake, is their.

 

since the update, nothing is working like before.

 

 

to the moderator:
Please can you tell us when we could expect that the problem will be solved?

tnx

joshualeond
Frequent Visitor

I'm experiencing a similar error:

The request failed with error: 'Error in element 'when' on line 1, column 1799: There is no policy matching element name'. The tracking Id is 'db5bd7e4-8ccb-4313-8cb3-bbafea1e0337'.

Thanks for reporting this issue. The product team is currently working on fixing the issue and we'll provide an ETA for the fix soon.

bright-neon
New Member

We are facing the same issue too. Seems like a recent fix broke something very important.

 

Getting this

The request failed with error: 'Error in element 'when' on line 1, column 1799: There is no policy matching element name'. The tracking Id is 'e0263f4c-abcc-46dc-89be-9229d7a75abd'.

 

Thanks

The deployment for the fix is in progress. We'll provide another update as soon as the deployment is complete.

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (58,163)