cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
BenediktE
Helper I
Helper I

Error message when uploading swagger definition file

Currently I always get this error message when uploading a swagger file for creating a new connection:

The request failed with error: 'Error in element 'when' on line 1, column 
1799: There is no policy matching element name'. The tracking Id is 
'69cec690-49a5-4703-9ae9-98ce6ccf5552'.

The same file worked before. What can I do to figure those problems out?

 

Furthermore when I try it again, I get the following message:

 

You have already created an api with display name 'SimplicDEFAULT'. Please specify a different name.

But there is no connection with this name. Thanks a lot!

 

Thanks a lot!

15 REPLIES 15
DanielW
Regular Visitor

We are facing exactly the same issue but actually with no idea how to resolve:

The request failed with error: 'Error in element 'when' on line 1, column 1799: There is no policy matching element name'. The tracking Id is '0f62fec2-767d-4921-80fa-051c4b547dd0'.
JorgeGonzalez
Regular Visitor

Same issue:

The request failed with error: 'Error in element 'when' on line 1, column 1799: There is no policy matching element name'. The tracking Id is '1201fd31-364a-455c-96a3-fac3060ba63f'.

 

Please could you give how to fix it?

 

Thanks so much

Let me add to my message...

 

If I check the swagger file with the tool:  http://editor.swagger.io/#/

 

Result is: Processed with no error

 

If you need my file I could share it.

 

Please let us if you have any estimation about what could be our mistake.

 

Thanks so much.

 

Kind regards

mob
Advocate II
Advocate II

By me also!,

I think is cause of the update....

 

last week (thursday), everything was working fine.

 

thursday evening, I think, was some update, but I did not check it further.

 

Today with the same file, I get this error.

@JorgeGonzalez it's not our mistake, is their.

 

since the update, nothing is working like before.

 

 

to the moderator:
Please can you tell us when we could expect that the problem will be solved?

tnx

joshualeond
Frequent Visitor

I'm experiencing a similar error:

The request failed with error: 'Error in element 'when' on line 1, column 1799: There is no policy matching element name'. The tracking Id is 'db5bd7e4-8ccb-4313-8cb3-bbafea1e0337'.

Thanks for reporting this issue. The product team is currently working on fixing the issue and we'll provide an ETA for the fix soon.

bright-neon
New Member

We are facing the same issue too. Seems like a recent fix broke something very important.

 

Getting this

The request failed with error: 'Error in element 'when' on line 1, column 1799: There is no policy matching element name'. The tracking Id is 'e0263f4c-abcc-46dc-89be-9229d7a75abd'.

 

Thanks

The deployment for the fix is in progress. We'll provide another update as soon as the deployment is complete.

Helpful resources

Announcements
Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Join us in Las Vegas to experience community, incredible learning opportunities, and connections that will help grow skills, know-how, and more.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (2,430)