cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
New Member

Error running in web.powerapps.com but not in https://au.create.powerapps.com/studio/#

Hello 

 

I get the following error when I run the app in web.powerapps.com but when I run it from the editor in au.create.powerapps.com/studio/#. 

 

The requested operation is invalid. Server Response: Term 'Client,Name,DNS-Name,PortNumber,id' is not valid in a $select or $expand expression. inner exception: Term 'Client,Name,DNS-Name,PortNumber,id' is not valid in a $select or $expand expression. clientRequestId: 2e5abd44-7188-47da-9727-5227be068322

 

Its a Datagrid that in populated from a Azure SQL table. 

 

Cheers

Andrew

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
New Member

Re: Error running in web.powerapps.com but not in https://au.create.powerapps.com/studio/#

Turning off Advanced setting "Eplicit Column Selection" fixed it.. 

 

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Error running in web.powerapps.com but not in https://au.create.powerapps.com/studio/#

Hi @Andrew_Aitken 

 

Do you test with one valid account?

Could you change one environment to test?

Do you have the same issue when you test with other browsers?

Do you have the same issue when you test all your Apps?

 

Best Regards.

Yumia

 

Highlighted
New Member

Re: Error running in web.powerapps.com but not in https://au.create.powerapps.com/studio/#

Hi Yumia

I am testing with the same account as I am editing the powerapp with. 

 

It I edit the app but not make any changers and run it from inside the editor it works fine. 

But it just try and run the app it does not work. 

 

Cheers.

 

Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Error running in web.powerapps.com but not in https://au.create.powerapps.com/studio/#

Hi @Andrew_Aitken 

 

Is your account is expired?

Do you save and publish app after you edit?

save-publish-app

 

Best Regards.

Yumia

New Member

Re: Error running in web.powerapps.com but not in https://au.create.powerapps.com/studio/#

Turning off Advanced setting "Eplicit Column Selection" fixed it.. 

 

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
secondImage

New Return to Workplace

Reopen responsibly, monitor intelligently, and protect continuously with solutions for a safer work environment.

August 2020 CYST Challenge

Check out the winners of the recent 'Can You Solve These?' community challenge!

Experience what’s next for Power Apps

Join us for an in-depth look at the new Power Apps features and capabilities at the free Microsoft Business Applications Launch Event.

Check this Out

Helpful information

Featuring samples like Return to the Workplace and Emergency Response Applications

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (4,000)