cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
cthansen
New Member

Error signing into PowerApps Studio

When I try to log into the PowerApps studio, I maybe see my environment for a second before being immediately logged back out.   No error, just "Hang on while we log you out". I have our (default) environment, a production environment I set up, as well as a trial environment, all with the same issue.  All other users in my company have the same issue as well with their environments.

 

This occurrs even when I try to log in here:

https://web.powerapps.com/environments/

 

But I CAN log directly into my app and into https://admin.powerplatform.microsoft.com/environments

 

 

4 REPLIES 4
v-yutliu-msft
Community Support
Community Support

Hi @cthansen,

Do you want to know why “Hang on while we log you out” shows?

I’ve found that, if you signed out before, the page will show “ Hang on while we log you out”. Wait a minute, when the page shows ” You signed out of your account”, reopen the PowerApps Studio.test416.jpg

Then, the loading page will show, fill in the information of your account and you will login in successfully.test4162.jpg

Best regards,

Community Support Team _ Phoebe Liu

Community Support Team _ Phoebe Liu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

I have the same issue with my customer.

 

User signs in on https://powerapps.microsoft.com, it loads to the home screen and starts automatically logging out immediately. 

 

I have made a recording - will post soon

 

I have tried different browsers (IE, Edge Beta, Chrome and Firefox) across three different sites with different internet break out types. All have the same result.

Same problem here, no one seems to know what is happening.


@jacosmitza wrote:

I have the same issue with my customer.

 

User signs in on https://powerapps.microsoft.com, it loads to the home screen and starts automatically logging out immediately. 

 

I have made a recording - will post soon

 

I have tried different browsers (IE, Edge Beta, Chrome and Firefox) across three different sites with different internet break out types. All have the same result.


 

@Hmaldonado, have you asked the customer to clear out their cache? And can you PM me the recording? 

Helpful resources

Announcements
PA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

This training provides practical hands-on experience in creating Power Apps solutions in a full-day of instructor-led App creation workshop.

Microsoft Build 768x460.png

Microsoft Build is May 24-26. Have you registered yet?

Come together to explore latest innovations in code and application development—and gain insights from experts from around the world.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (3,758)