cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
TicaAppBuilder
Helper I
Helper I

Error when submitting to SharePoint

Building my first "real" PowerApp to a SharePoint site. My test app does not have this error, I built in a similar way from a different SharePoint site. 

The error is as follows:

 

"message": "The data returned from the tagging UI was not formatted correctly\r\nclientRequestId: 7751f9da-25b5-44b8-b20d-3eaebf029ea3\r\nserviceRequestId: 7751f9da-25b5-44b8-b20d-3eaebf029ea3"
 
Any ideas? Thanks!
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

I figured out what was happening - there was a field that I was not using on the screen that I was submitting and it was required. It was "inherited" from the SharePoint site, so I made it not required in the SP site, and then was able to submit without the error. 

Hope it helps someone! 🙂

View solution in original post

2 REPLIES 2
TicaAppBuilder
Helper I
Helper I

In case it helps, here's a screenshot of the entire error screen:

 

TicaAppBuilder_0-1594402644074.png

 

I figured out what was happening - there was a field that I was not using on the screen that I was submitting and it was required. It was "inherited" from the SharePoint site, so I made it not required in the SP site, and then was able to submit without the error. 

Hope it helps someone! 🙂

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
User Groups Public Preview

Join us for our User Group Public Preview!

Power Apps User Groups are coming! Make sure you’re among the first to know when user groups go live for public preview.

Power Apps Community Call

Monthly Power Apps Community Call

Did you miss the call?? Check out the Power Apps Community Call here!

Power Platform ISV STudio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage applications post-AppSource publish.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (37,712)