cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Helper I
Helper I

Error when submitting to SharePoint

Building my first "real" PowerApp to a SharePoint site. My test app does not have this error, I built in a similar way from a different SharePoint site. 

The error is as follows:

 

"message": "The data returned from the tagging UI was not formatted correctly\r\nclientRequestId: 7751f9da-25b5-44b8-b20d-3eaebf029ea3\r\nserviceRequestId: 7751f9da-25b5-44b8-b20d-3eaebf029ea3"
 
Any ideas? Thanks!
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted

I figured out what was happening - there was a field that I was not using on the screen that I was submitting and it was required. It was "inherited" from the SharePoint site, so I made it not required in the SP site, and then was able to submit without the error. 

Hope it helps someone! 🙂

View solution in original post

2 REPLIES 2
Highlighted
Helper I
Helper I

In case it helps, here's a screenshot of the entire error screen:

 

TicaAppBuilder_0-1594402644074.png

 

Highlighted

I figured out what was happening - there was a field that I was not using on the screen that I was submitting and it was required. It was "inherited" from the SharePoint site, so I made it not required in the SP site, and then was able to submit without the error. 

Hope it helps someone! 🙂

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

News & Announcements

Community Blog

Stay up tp date on the latest blogs and activities in the community News & Announcements.

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Community Highlights

Community Highlights

Check out the Power Platform Community Highlights

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (9,296)