cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Helper I
Helper I

Error when trying to submit form

I am getting an error that says my data connection may be invalid with trying to submit a form. I have submitted this exact form many times before, so I am not sure what it could be. Its connected to a SharePoint list. I tried removing the SharePoint Connection in PowerApps and reconnecting, but I still get the same error.  Any idea what could cause this? I think it has to be something with how I am connecting to the SP list but all seems correct. 

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
Highlighted
Helper I
Helper I

Re: Error when trying to submit form

Thanks for the suggestion. I created a new list and it worked fine. Then I realized I had a typo on the form name which was causing the error. 

View solution in original post

Highlighted
Responsive Resident
Responsive Resident

Re: Error when trying to submit form


@TopShelf-MSFT wrote:

Thanks for your reply @tommyly - @kywest can you advise if you're still experiencing this error?

 

@TopShelf-MSFT


No more issues. I checked again the following morning and everything was fine.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Responsive Resident
Responsive Resident

Re: Error when trying to submit form

I've had issues connecting to SharePoint Online before, and during the rare times that they did occur, they were very sporadic and lasted for a few hours at most. One thing you might consider trying is creating a new test list and see if there are any issues connecting to that test list.

 

Or it could have something to do with permissions(?). I'm not sure how, unless you are using two different accounts.

Highlighted
Community Champion
Community Champion

Re: Error when trying to submit form

Thanks for your reply @tommyly - @kywest can you advise if you're still experiencing this error?

 

@TopShelf-MSFT

Highlighted
Helper I
Helper I

Re: Error when trying to submit form

Thanks for the suggestion. I created a new list and it worked fine. Then I realized I had a typo on the form name which was causing the error. 

View solution in original post

Highlighted
Responsive Resident
Responsive Resident

Re: Error when trying to submit form


@TopShelf-MSFT wrote:

Thanks for your reply @tommyly - @kywest can you advise if you're still experiencing this error?

 

@TopShelf-MSFT


No more issues. I checked again the following morning and everything was fine.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
secondImage

Demo-Extravaganza 2020

Check out these cool Power Apps & vote on your favorite!

secondImage

Robotic Process Automation

Let's talk about the solution provided by Microsoft for Robotic Process Automation (RPA)

secondImage

Community Highlights

Check out whats happening in Power Apps

secondImage

Community User Group Member Badges

FIll out a quick form to claim your community user group member badge today!

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (10,730)