cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Varsha2005in
Helper I
Helper I

Flow Run error on PowerApps for few Users

Hello All,

I have created a Flow that is triggered from Powerapps, and added "Add Attachment" SharePoint action on Flow, that make some changes on Sharepoint List. I have made couple people as owners too on Flow, PowerApps, and Sharepoint. But it always give them flow run error when they run the Powerapps, but it works fine for me. It shows error on PowwerApps side, it is not even showing that Flow run has failed on the Flow side. Please help what could be the issue and if anyone has resolved it. App is already in Production, need to resolve it quickly.

 

Thanks, 

Varsha

6 REPLIES 6
TheRobRush
Super User
Super User

Could you share the code that triggers the flow, and the error message
_____________________________________________________________________________________
Like my answer? - Hit that Thumbs Up. Resolved the Issue? - Hit Accept as Solution.
This helps others find solutions to future issues!

Hi @TheRobRush 

I am using:

Set(picUpdateData, JSON(PhotoList,JSONFormat.IncludeBinaryData));
AddingAttachmentToSharepoint.Run(picUpdateData);

Flow_error.PNG

seadude
Memorable Member
Memorable Member

Sounds like a Sharepoint permissions problem. If you are certain you've given them "Owner" permissions on the Flow. Make sure they have at least "Member" permissions on the Sharepoint List.

The way i read original post the error never shows up for you only other team members? If so id definitely check their permissions in the flow and on the sharepoint
_____________________________________________________________________________________
Like my answer? - Hit that Thumbs Up. Resolved the Issue? - Hit Accept as Solution.
This helps others find solutions to future issues!

Hi @TheRobRush 

Thanks, as far as I know/checked they have permissions, but I will check it again.

 

Thanks,

Varsha

Also, visit the Flow, check Connections for each Action. This is done by

1. Expanding each action, look for exclamation points or red "x"'s showing errors

2. Click the three dots on each action and look for "Invalid Connection"

3. You might just click "Create new" connection for each action as well.

If no success there: I'd disconnect the Flow from PowerApps and reconnect.

Last resort: Rebuild the Flow from scratch and connect it to PowerApps.

Good lucK!

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

Carousel_PP_768x460_Wave2 (1).png

2022 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2022 release wave 2 describes all new features releasing from October 2022 through March 2023.

365 EduCon 768x460.png

Microsoft 365 EduCon

Join us for two optional days of workshops and a 3-day conference, you can choose from over 130 sessions in multiple tracks and 25 workshops.

Top Solution Authors
Users online (4,572)