cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Frequent Visitor

Flow based on HTTP connection to REST API doesn't work in Play Mode

Hi, I have made a PowerApp that connects to REST API by HTTP in Flow, and everything is working fine in Edit mode. When I get to the Play mode, I suddenly get 403 responses that I (the creator) don't have access to the connection - but only in Play mode, in Editor everything still works. Any suggestions that could fix that? Thanks.

 

error_msg.PNG

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Frequent Visitor

Re: Flow based on HTTP connection to REST API doesn't work in Play Mode

Fixed by re-adding flow and republishing the PowerApp.

View solution in original post

1 REPLY 1
Highlighted
Frequent Visitor

Re: Flow based on HTTP connection to REST API doesn't work in Play Mode

Fixed by re-adding flow and republishing the PowerApp.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Ignite

Microsoft Ignite

This will be a conference that you do not want to miss!

secondImage

New Return to Workplace

Reopen responsibly, monitor intelligently, and protect continuously with solutions for a safer work environment.

August 2020 CYST Challenge

Check out the winners of the recent 'Can You Solve These?' community challenge!

Experience what’s next for Power Apps

Join us for an in-depth look at the new Power Apps features and capabilities at the free Microsoft Business Applications Launch Event.

Check this Out

Helpful information

Featuring samples like Return to the Workplace and Emergency Response Applications

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (5,649)