cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
ArmanShafiee
Helper I
Helper I

Gallery doesn't update

Hi everyone,

I changed some images in my SharePoint list in order to have same sized images in my gallery.

The problem is that my gallery doesn't load the images I've changed and I don't understand why ?

I tried to add a button to refresh my data source but it's not working.

Can someone please help me? 🤔

Thanks,

Arman

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-siky-msft
Community Support
Community Support

Hi @ArmanShafiee ,

 

1. Please ensure that there is an image in the record that met the LookUp condition.

2. Delete the SharePoint connection, and re-add it.

3. Delete the Image control, and re-add it.

4. If the image still doesn't show, please post back some screenshots about your SP list details.

Sik

View solution in original post

4 REPLIES 4
PowerAddict
Super User
Super User

Without knowing a lot of details, can you try the simplest approach of deleting the data source and adding it back?

---
If you like this reply, please give kudos. And if this solves your problem, please accept this reply as the solution. Thanks!

Hardit Bhatia
https://thepoweraddict.com

Hi @PowerAddict and thanks for your answer.

I don't think I really understood everything you said... (I'm pretty new on PowerApps and not used to it like you probably are).

I'm only wondering why the images on my gallery don't update whereas it was working earlier this morning, before I changed them on my SharePoint List.

Here are some screenshots to illustrate my problem.

On my SP list, I have several columns: Logo, Image etc. 

When I put an image in my gallery, everything works well when I choose the column "Logo" but not when I choose the column "Image". 


Capture 1.jpgCapture 2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

I hope it was clear. 

Thanks,

Arman

Are these 2 separate columns? Logo and Image?

---
If you like this reply, please give kudos. And if this solves your problem, please accept this reply as the solution. Thanks!

Hardit Bhatia
https://thepoweraddict.com
v-siky-msft
Community Support
Community Support

Hi @ArmanShafiee ,

 

1. Please ensure that there is an image in the record that met the LookUp condition.

2. Delete the SharePoint connection, and re-add it.

3. Delete the Image control, and re-add it.

4. If the image still doesn't show, please post back some screenshots about your SP list details.

Sik

Helpful resources

Announcements
PA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

This training provides practical hands-on experience in creating Power Apps solutions in a full-day of instructor-led App creation workshop.

Microsoft Build 768x460.png

Microsoft Build is May 24-26. Have you registered yet?

Come together to explore latest innovations in code and application development—and gain insights from experts from around the world.

May UG Leader Call Carousel 768x460.png

What difference can a User Group make for you?

At the monthly call, connect with other leaders and find out how community makes your experience even better.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (1,726)