cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
MBilal-079
Frequent Visitor

Getting an Error on Post Action in Custom Connector Power Apps (Xero Connector)

Hi, 

 

I'm trying to connect with Xero using a custom connector in Power Apps, I got the invoices in power apps but couldn't run the Post request operation to delete the invoice, API and connection are running perfectly because I tested the Post request Action in Custom Connector, there it is running fine, but in the App it is creating an error. 
The error is AuthenticationUnsuccessfull, but this error is not appearing in the Test of the custom connector. why in the App?

 

Xero-Connector.png

-----

Xero-Connector2.png

 

Thanks 

 

Muhammad Bilal

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
MBilal-079
Frequent Visitor

I fixed it, in my case the tenant-id was null when I call it from the App, that's why the error is "AuthenticationUnsuccessful". 

 

after giving the tenant-id it is running fine. 

View solution in original post

1 REPLY 1
MBilal-079
Frequent Visitor

I fixed it, in my case the tenant-id was null when I call it from the App, that's why the error is "AuthenticationUnsuccessful". 

 

after giving the tenant-id it is running fine. 

Helpful resources

Announcements
Power Apps News & Annoucements carousel

Power Apps News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Apps community.

Community Call Conversations

Introducing the Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Apps Community Blog Carousel

Power Apps Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (5,313)