cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
DaveBoehm
New Member

Getting your data...

I've seen 9 posts on this, but no solutions.

 

I'm getting the same error.  In my case, I am connecting to Dynamics 365 Business Central.  I'm doing this from a "Canvas".  I am able to connect, and choose a table for my app.  I am then allowing PowerApps to populate the form with my fields.  I then save the app, and run it.  When I do this, it simply hangs.

 

I've tried to do a "Crtl-Righ Click", but this doesn't retrieve a session ID (or anything else).  I find it strange that I can connect and select a table, but get no data when I try run the app.

 

Any ideas?  Thanks!

3 REPLIES 3
Mr-Dang-MSFT
Power Apps
Power Apps

Hi @DaveBoehm,

You can get a session id with these instructions:

https://aka.ms/pa/sessionid

 

When you say the app 'hangs,' what does that look like? What screen is that on? What do you see? 

 

Can you also provide a screenshot of what you mean when you 'get no data'?

Mr. Dang,
 
Thanks for responding.
 
Please see attached screen shot for error message.
 
Session details (when editing):
 
Session ID: 7cd1bcf1-c0fd-4b02-befe-e61f4add75e8
PowerApps 3.18114.26
 
 
Session details (when app is running):
 
Session ID: 0d7c7d30-72b7-4057-bbe3-45cfa913eb51
PowerApps 3.18114.16
 
 
App ID:
41233d43-3a9f-4b7d-9e59-ac91fa088ff1
 
BTW, I created two apps yesterday that both access online Business Central.  Both apps give me the "getting your data..." message.  I allowed one to stay open on my screen for about 1/2 hour just to be sure it was truly hanging.
 
 

--Dave--

v-xida-msft
Community Support
Community Support

Hi @DaveBoehm,

Have you taken a try to run your app within Preview Mode? Does this issue also occur?

Which browser do you use to run your published app?

I have made a test on my side, and don't have the issue that you mentioned. Please take a try to run your app within Preview Mode, then check if the issue still exists.

Please consider take a try to turn off/disable the "Improved app rendering (final validation)" option and "Delayed load" option within Advanced settings of App settings, then re-publish your app, run your app again to check if the issue is solved.

In addition, please consider take a try to clear cache of your browser, then run your app again, check if the issue still exists.

If the issue still exsits, please consider submit an assisted support ticket through the following link:

https://powerapps.microsoft.com/en-us/support/pro/

 

Best regards,

Kris

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

secondImage

Demo Extravaganza is Back!

We are excited to announce that Demo Extravaganza for 2021 has started!

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (65,520)