cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
arturdjali
Helper I
Helper I

HTML code not being send to Power Automate

Hi All,

 

I have created an option to convert data from PowerApps HTML into a PDF document using the OneDrive option in flow. This seemed to be working fine, until today where some users mentioned that they were receiving a blank document with "Show your HTML text here."

arturdjali_0-1655817346049.png

 

I'm not sure how this is possible as there is always something in my html input and and would of expected anything else but that.

 

Part of my html input

arturdjali_1-1655817422736.png

 

This is what gets sent to the flow:

arturdjali_2-1655817483708.png

 

I assume the problem is with PowerApps rather than with flow as it doesn't seem to be sending over the correct data. However, I've not had much luck troubleshooting this issue and was wondering if anyone else has ran into this issue before?

 

Thank you

2 REPLIES 2
Mink21
Resolver II
Resolver II

Hi @arturdjali 

Are all the users facing the same issue? Has anyone been able to create the correct document since the issue was reported?

Hi @Mink21,

 

It seem that most users  are facing this issue but it looks to be random and a intermittent for them sometimes it works fine other time the issue comes up. I've never seen the issue personally when testing the solution, so cant seem to replicate it.

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

365 EduCon 768x460.png

Microsoft 365 EduCon

Join us for two optional days of workshops and a 3-day conference, you can choose from over 130 sessions in multiple tracks and 25 workshops.

Users online (4,981)