cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Regular Visitor

HTML text block not displaying

Hi all!

 

I'm working on a powerapp to manage a list of requests and trying to do 2 diferent htmlText blocks. 1 for a pdf generation and the other for a html email receipt. when I first created the PDF one. It was displaying fine and generating the PDF's. Suddenly it was not rendering on screen but still will produce the PDF and I thought it was the modification for adding images for the PDF file what broke the display. Now it wont render and throws an error on the PDF creation process. The second one for the email doesn't render and also haven't been able to include on an email.

 

WIll appreciate any insights about this that is driving me nuts. I believe that is something on the powerApps limited HTML and me using things not allowed but can't figure out what it is.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Regular Visitor

Re: HTML text block not displaying

As an update...

 

Got the display issue resolved. (some of the references to data where missing the attribute to display)

Also got the PDF to run again. This I will possibly need some help. I had the onSelect of an icon to:

CreatePDF_1.Run(PDFtext.HtmlText, "Record # " & BrowseGallery1.Selected.ID & " for " & BrowseGallery1.Selected.Requestor);
Patch('Sodexo Requests', LookUp('Sodexo Requests', ID = BrowseGallery1.Selected.ID), {Submitted: Now()})

I want it to create the PDF and timestamp the submitted field on the SP list. Both functions work if done in separate instances but I want it to happen with the same button.

Any ideas on what is wrong there?

View solution in original post

2 REPLIES 2
Regular Visitor

Re: HTML text block not displaying

And forgot to include the error I'm getting on the run PDF flow and it is basically related to the variable that points to the HTML text block

runPDFerror.jpg

Highlighted
Regular Visitor

Re: HTML text block not displaying

As an update...

 

Got the display issue resolved. (some of the references to data where missing the attribute to display)

Also got the PDF to run again. This I will possibly need some help. I had the onSelect of an icon to:

CreatePDF_1.Run(PDFtext.HtmlText, "Record # " & BrowseGallery1.Selected.ID & " for " & BrowseGallery1.Selected.Requestor);
Patch('Sodexo Requests', LookUp('Sodexo Requests', ID = BrowseGallery1.Selected.ID), {Submitted: Now()})

I want it to create the PDF and timestamp the submitted field on the SP list. Both functions work if done in separate instances but I want it to happen with the same button.

Any ideas on what is wrong there?

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

We're excited to announce our first cross-community 'Can You Solve These?' challenge!

secondImage

Return to Workplace

Reopen responsibly, monitor intelligently, and protect continuously with solutions for a safer work environment.

secondImage

Super Users Coming in August

We are excited for the next Super User season.

secondImage

Community User Group Member Badges

FIll out a quick form to claim your community user group member badge today!

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (6,915)