cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Sofie_D
Responsive Resident
Responsive Resident

Hide Azure Function response error

I run an Azure Function from my PowerApp (a http trigger POST) and even when it works without a problem and it just returns '200', I get the following error in my PowerApp:AzureFunctionError.png

"AzureFunction.FunctionName failed: the data returned in the response is invalid."

How do I get this to not show up? The function works fine and I don't need it to return anything.

Or is this something I should ask on a Azure Function forum?

Pretty new to working with Azure.

4 REPLIES 4
Petter_B
New Member

Maybe you havent specified a default response for the custom connector action?

Sofie_D
Responsive Resident
Responsive Resident

response.png

There shouldn't be a problem with the response.

I have a different custom connecter which I call through flow instead of directly, with the same response and that never gives an error. Maybe I'll just add this one through flow as well instead of directly, but it'd be nice to know what I did wrong anyway.

This is what I do:

Function: Return something: Out-File -Encoding utf8 -FilePath $res -inputObject (ConvertTo-json @{"status"="$Message"})

Connector: Set a default response by sample: {"status": "Hello"}

App: Call the endpoint and store the result: Set(sStatus,MyCon.CreateList(Title:TextTitle.Text).status)

Ballzer0
Advocate I
Advocate I

I am having the same problem. did you find any solutions?

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (40,244)