cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Frequent Visitor

I'm getting error in executing the Set-AdminPowerAppApisToBypassConsent command

I'm getting the following error in executing the Set-AdminPowerAppApisToBypassConsent command

 

 

PS C:\Windows\system32> Set-AdminPowerAppApisToBypassConsent -AppName b341b011-89dd-47d3-8a51-cbe625b6d611

Invoke-WebRequest : {"error":{"code":"InvalidRequestContent","message":"The request content was invalid and could not be deserialized:
'Unable to translate bytes [E1] at index 185 from specified code page to Unicode.'."}}

No C:\Program Files\WindowsPowerShell\Modules\Microsoft.PowerApps.Administration.PowerShell\Microsoft.PowerApps.RestClientModule.psm1:71 caractere:25

+ ... $response = Invoke-WebRequest -Uri $Uri -Headers $Headers -Method $Me ...

+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

+ CategoryInfo : InvalidOperation: (System.Net.HttpWebRequest:HttpWebRequest) [Invoke-WebRequest], WebExc

eption

+ FullyQualifiedErrorId : WebCmdletWebResponseException,Microsoft.PowerShell.Commands.InvokeWebRequestCommand

PS C:\Windows\system32>

 

 

I already searched for solution on the web. I do not know what this problem is. The application is a simple query to a SharePoint list

 

Thanks

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Frequent Visitor

Re: I'm getting error in executing the Set-AdminPowerAppApisToBypassConsent command

The problem I can´t solve, but I found a work around.

I created a new blank application, I inserted a gallery and did the association with the sharepoint.

I executed the command and then rebuilt the application. It worked here.

 

good lucky

View solution in original post

2 REPLIES 2
Highlighted
Regular Visitor

Re: I'm getting error in executing the Set-AdminPowerAppApisToBypassConsent command

I'm facing the same problem, have you found a solution for this yet? 

Highlighted
Frequent Visitor

Re: I'm getting error in executing the Set-AdminPowerAppApisToBypassConsent command

The problem I can´t solve, but I found a work around.

I created a new blank application, I inserted a gallery and did the association with the sharepoint.

I executed the command and then rebuilt the application. It worked here.

 

good lucky

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

Power Platform ISV Studio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is designed to become the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage published applications.

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Tech Marathon

Maratón de Soluciones de Negocio Microsoft

Una semana de contenido con +100 sesiones educativas, consultorios, +10 workshops Premium, Hackaton, EXPO, Networking Hall y mucho más!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (5,581)