cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
MarcBailey Resolver II
Resolver II

Re: Images showing in studio but not in app

It appears that this problem has been fixed in Release 2.0.762, at least for my App.  To check what Release your App is running go to Details - Versions - look at the most current under PowerApps Release column.  Release 2.0.762 appears to fix the issue...  Release 2.0.760 is the only release I was having the issue on.  I am running my APP from "Edit on the Web".

 

Hope this helps,  Marc...

aearioweu Helper I
Helper I

Re: Images showing in studio but not in app

Thanks for the idea, I checked that my app is running on version 2.0.762. Unfortunately, it still does not work.

Power Apps
Power Apps

Re: Images showing in studio but not in app

Could you make sure to republish the app using 2.0.762?  If the issue persists after that, could you make sure the images are at a URL that does not require authentication (for instance, you can load the images in a Web browser on an Android or Apple device)?

Microsoft
Microsoft

Re: Images showing in studio but not in app

I am unable to reproduce the issue.  Could you please open a support ticket using the URL below?

 

https://powerapps.microsoft.com/en-us/support/pro/ticket/

 

Once a support ticket is opened, you can work with the support staff to send us a msapp file.  We'll investigate it from there.  Thanks.

Microsoft
Microsoft

Re: Images showing in studio but not in app

have sames issue... and have created a ticket

MarcBailey Resolver II
Resolver II

Re: Images showing in studio but not in app

Here is a link acknowledging that the PowerApps is working on this issue:

 

Missing media on your apps? A quick fix.

 

https://powerapps.microsoft.com/en-us/blog/missing-media-on-your-apps-a-quick-fix-2/

Microsoft
Microsoft

Re: Images showing in studio but not in app

this is a fix for embedded media files... but our issues are with URL Ref media files, so this is not a fix for us

Power Apps
Power Apps

Re: Images showing in studio but not in app

@aearioweu, I took a look at the sessions you provided earlier and it looks like our recent deployment should have fixed your issues when running your app in the browser.

 

@jensk, if you could provide a session id, i can check if you are running into the same issue as aerioweu.

 

Thanks

Cherie

Microsoft
Microsoft

Re: Images showing in studio but not in app

Sessions-id: ac910d52-5d0e-4bbc-9145-2adbd2b587d1
PowerApps 2.0.781

 

problem statement: URL Ref images are showing when running powreapp on web, but not showing when running in Mobile powerapp client or on Windows power app client.

EditScreen1.image3 have an url that shows in powerapp web app.. but not in powerapp client on windows 10 or Iphone.

 [REG:118020317583014]

Power Apps
Power Apps

Re: Images showing in studio but not in app

Did you mean to have an image atttached? Can you share an example of the url you are using?

 

Thanks!

Helpful resources

Announcements
MBAS Gallery 2020

MBAS Gallery 2020

Watch Microsoft Business Applications Summit sessions on-demand.

firstImage

New Ranks and Rank Icons released on April 21!

The time has come: We are finally able to share more details on the brand-new ranks coming to the Power Apps Community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (7,284)