cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Super User
Super User

Is this a bug?

I have a powerapp that I want to initiate a flow.  I have the flow do a number (4) of "Ask in powerapps" statements.  One of these is linked to Sharepoint Get Items where the Filter Query looks for items based on what I pass from powerapps.  The problem I have is that when I save this request the powerapps piece just dissappears.  No matter what I do this part of the flow never appears in the powerapps fuction to populate. It also disaapears from te dynamic list yet still appears in the query box - totally wierd action

 

All others are there. Does anybody know why.  Image attached.  Note in this image the before and after ' is removed,  but  I have tried with or without.  

 

Capture.png

 

 

2 REPLIES 2
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Is this a bug?

Hi @leyburn19,

 

From the screenshot, I know that the flow is asking dynamic contents from PowerApps. However, it seems that when adding the flow on a PowerApps button, the request just disappears.

However, the issue could not be reproduced when testing it on my side.

I have made a flow likes below which is triggered by a PowerApps button, and then get filtered items from SharePoint list.

Note: in the action Get items, please make sure surround a single quote on the dynamic content.

1.PNG

When I tried adding the flow on a PowerApps button, no issue occurred.

2.PNG

Could you take another try with it?

If you are still having the issue, please feel free post back. 

 

Best regards,

Mabel

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Highlighted
Super User
Super User

Re: Is this a bug?

Unfortunately I tried everything - but would not fix.  Maybe the environment - eg: using Chrome and I started creating the flow from within powerapps itself. PS:  I did do t with '' first as I am aware of that requirement but it failed as well

 

I have done a workaround so not a biggie to me at the moment.  but is wierd

 

Work around was to have no filter in  the Get Items.  then do a for each and find the record based on a condition to that action.

Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

Watch Now

Experience what’s next for Power Apps

See the latest Power Apps innovations, updates, and demos from the Microsoft Business Applications Launch Event.

Power Platform ISV Studio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is designed to become the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage published applications.

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (6,398)