cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
WayneHoggett
New Member

Issue attempting to use Azure Automation connection

When I attempt to use my Azure Automation connection, I receive the below error:

 

Service could not be created. The service configuration file is invalid. The type '{https://australia-001.azure-apim.net/apim/azureautomation}CreateJob_param_body_def_properties_def' could not be found. Make sure it exists in the 'grammars' section. Line 247, position 38.

Session ID: 0c556f61-3ef4-615b-112c-5e0463e9f25b

 

The connection adds successfully, but I can't use it 😞 Any ideas?

1 REPLY 1
v-micsh-msft
Community Support
Community Support

Hi @WayneHoggett,

 

Thanks for the feedback.

I got the same error message as yours:

34.PNG

As this connection is still under Preview, and there is no corresponding Blog talking about that it is available, I think this service is still under developing.

Meanwhile, please take a note of the PowerApps blog, once this service is available, there should be blog published:

https://powerapps.microsoft.com/en-us/blog/

Regards,

Michael

Community Support Team _ Michael Shao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Power Apps Community Call Jan. 2022 768x460.png

Power Apps Community Call

Please join us on Wednesday, January 19th, at 8a PDT. Come and learn from our amazing speakers!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (2,459)