cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
mwferris Advocate I
Advocate I

Launch function not working in Gallery

Hello,

 

I am trying to add a button to a gallery that opens a website depending on the gallery item. When I click the button, nothing happens. If I use:

 

OnSelect = Launch("www.google.com")

Outside of the gallery, it works as expected. If I put that exact button inside of a gallery, nothing happens when it is selected.

 

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
mwferris Advocate I
Advocate I

Re: Launch function not working in Gallery

I had the gallery display mode set to "view", not "edit"...

 

Even though the button's setting was correct, and it was showing it being clicked on, it was being overridden by the gallery's view only setting.

View solution in original post

2 REPLIES 2
Super User
Super User

Re: Launch function not working in Gallery

It works for me. I wonder if maybe you are covering up the button with another control so you cannot actually press the button? Screenshot maybe? 

Shane - Microsoft MVP, YouTube, and PowerApps Consulting for when you are in a bind to get this fixed quickly. And finally we now have PowerApps Training
mwferris Advocate I
Advocate I

Re: Launch function not working in Gallery

I had the gallery display mode set to "view", not "edit"...

 

Even though the button's setting was correct, and it was showing it being clicked on, it was being overridden by the gallery's view only setting.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MBAS Gallery 2020

MBAS Gallery 2020

Watch Microsoft Business Applications Summit sessions on-demand.

firstImage

New Ranks and Rank Icons released on April 21!

The time has come: We are finally able to share more details on the brand-new ranks coming to the Power Apps Community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (7,718)