cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Advocate I
Advocate I

Launch function not working in Gallery

Hello,

 

I am trying to add a button to a gallery that opens a website depending on the gallery item. When I click the button, nothing happens. If I use:

 

OnSelect = Launch("www.google.com")

Outside of the gallery, it works as expected. If I put that exact button inside of a gallery, nothing happens when it is selected.

 

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

I had the gallery display mode set to "view", not "edit"...

 

Even though the button's setting was correct, and it was showing it being clicked on, it was being overridden by the gallery's view only setting.

View solution in original post

2 REPLIES 2
Super User
Super User

It works for me. I wonder if maybe you are covering up the button with another control so you cannot actually press the button? Screenshot maybe? 

Shane - Microsoft MVP, YouTube, and PowerApps Consulting for when you are in a bind to get this fixed quickly. And finally we now have PowerApps Training

I had the gallery display mode set to "view", not "edit"...

 

Even though the button's setting was correct, and it was showing it being clicked on, it was being overridden by the gallery's view only setting.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

New Power Super Users

Congratulations!

We are excited to announce the Power Apps Super Users!

Power Apps Community Call

Power Apps Community Call: February

Did you miss the call? Check out the Power Apps Community Call here.

Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (74,509)