cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
SRAEngineer
Frequent Visitor

Looking for a last published version of a customized SPO Library form in PowerApp - Time Critical

Hi:

I have a SPO 2019 Document Library and I have customized the NewForm in the PowerApp. After last publishing of mu updated form, I made some unwarranted changes and saved them (did not publish). So, I like to revert back to the last published version of my customized PowerApp form, so that I can make some necessary changes. How can I do so?

Any suggestion in this area is appreciated.

Thank you,

SRA

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
WarrenBelz
Super User III
Super User III

Hi @SRAEngineer ,

When you press Save, a dialogue comes up to publish , which also includes an option too see all versions (and then restore previous ones on the next screen)

).SP_PAVersions.png

 

Please click Accept as solution if my post helped you solve your issue. This will help others find it more readily. It also closes the item. If the content was useful in other ways, please consider giving it Thumbs Up.

View solution in original post

@SRAEngineer ,'

This would be I assume due to the fact you have changed your data source fields since the version you have restored. If they were the same, they should all line up.

View solution in original post

3 REPLIES 3
WarrenBelz
Super User III
Super User III

Hi @SRAEngineer ,

When you press Save, a dialogue comes up to publish , which also includes an option too see all versions (and then restore previous ones on the next screen)

).SP_PAVersions.png

 

Please click Accept as solution if my post helped you solve your issue. This will help others find it more readily. It also closes the item. If the content was useful in other ways, please consider giving it Thumbs Up.

View solution in original post

Hi Warren:

Thank you! The solution was perfect and did the trick. However, after restore, I am getting some data card disconnect. Any idea how to fix that?

See below:

 

 

SRAEngineer_0-1600562114339.png

Please let me know

Again, many thanks.

SRA

 

 

 

@SRAEngineer ,'

This would be I assume due to the fact you have changed your data source fields since the version you have restored. If they were the same, they should all line up.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

secondImage

Demo Extravaganza is Back!

We are excited to announce that Demo Extravaganza for 2021 has started!

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (53,615)