cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
VIP567
Helper II
Helper II

MS Flow parameters not updating

Hi everyone,

 

So I've been running into an issue with Flow in Powerapps, when I create a flow and add it to my app it works great, but when I make any changes to the flow the parameters don't update in Powerapps. Even after I go into View > Datasource and re-add the flow the same 3 parameters show up when there should be 5 in total. Any help would be appreciated.

 

Thanks

1 REPLY 1
v-xida-msft
Community Support
Community Support

Hi @VIP567 ,

It is an known issue with Flow connections in PowerApps app -- when you made some parameters changes to flow, the changes would not take effect immediately within PowerApps app.

 

As an fixed solution, you need to remove the flow connection from your app, then save and re-load your app, re-create a new connection to your flow.

 

If you would like this feature to be improved, please consider submit an idea to PowerApps Ideas Forum:

https://powerusers.microsoft.com/t5/Power-Apps-Ideas/idb-p/PowerAppsIdeas

 

Best regards,

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (1,265)