cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
TheSauce
Frequent Visitor

Managed Metadata fields not loading data for selected SharePoint item

Hi All,

 

When viewing a SharePoint item through a Power App all fields load the item data except for my managed metadata. I have several PowerApps that are similar and do load the metadata but somehow this particular one wouldn't load it. 

 

When creating the item it does accept the managed metadata selections, it just doesn't load it again when viewing the item. 

 

Any ideas?

 

Thanks in advanced.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
TheSauce
Frequent Visitor

Resolved the issue by removing the Managed Metadata from my SharePoint list and re-adding them. All settings left by default first and second time. Worked second time around - Must be an internal bug or something. 

View solution in original post

1 REPLY 1
TheSauce
Frequent Visitor

Resolved the issue by removing the Managed Metadata from my SharePoint list and re-adding them. All settings left by default first and second time. Worked second time around - Must be an internal bug or something. 

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (1,606)