cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
TheSauce
Frequent Visitor

Managed Metadata fields not loading data for selected SharePoint item

Hi All,

 

When viewing a SharePoint item through a Power App all fields load the item data except for my managed metadata. I have several PowerApps that are similar and do load the metadata but somehow this particular one wouldn't load it. 

 

When creating the item it does accept the managed metadata selections, it just doesn't load it again when viewing the item. 

 

Any ideas?

 

Thanks in advanced.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
TheSauce
Frequent Visitor

Resolved the issue by removing the Managed Metadata from my SharePoint list and re-adding them. All settings left by default first and second time. Worked second time around - Must be an internal bug or something. 

View solution in original post

1 REPLY 1
TheSauce
Frequent Visitor

Resolved the issue by removing the Managed Metadata from my SharePoint list and re-adding them. All settings left by default first and second time. Worked second time around - Must be an internal bug or something. 

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

secondImage

Demo Extravaganza is Back!

We are excited to announce that Demo Extravaganza for 2021 has started!

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Power Apps June 2021

June Power Apps Community Call

Did you miss the call? Check out the recording here!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (12,820)