cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted

Microsoft Flow problem for sending image to a database

Hello,

 

I am currently doing a PowerApps application that uses Flows to send data to an SQL database.

 

The fields to be sent to the database are text, date and an image fields. To make the application I want, I must use 2 Flows. But a problem arises, I have a flow that correctly sends my data in my database and the other that sends all my fields correctly except the image.

 

So, I tried to redo the same flow as the one that works to understand where the error came from and even making an identical flow, the picture does not send correctly.

 

I can provide screenshots if you wish.

Thanks a lot !

Helpful resources

Announcements
August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

We're excited to announce our first cross-community 'Can You Solve These?' challenge!

secondImage

Return to Workplace

Reopen responsibly, monitor intelligently, and protect continuously with solutions for a safer work environment.

secondImage

Super Users Coming in August

We are excited for the next Super User season.

secondImage

Community User Group Member Badges

FIll out a quick form to claim your community user group member badge today!

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (1,841)