cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Anonymous
Not applicable

Multi Selections not posting back to SPO list

Newbie here...

 

I have a field that contains a combo box that that is enabled to select multiple items. ( The values are provided from SPO list)  THIS IS WORKING! I see it in the form. I see it when I call back to it in on a Details form.

 

Problem - these selections do not appear to be saving to the SPO list. When I view the SPO list, it is blank.

 

Where do I begin? 

Thanks!

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Multi Selections not posting back to SPO list

Hi @Anonymous ,

 

Is this combo box inside an edit form control? Is this column a multiple select enabled choice column?  If so, then by default, after you added this field to edit form, it should be displayed with a combo box. The Update property of this data card should be as below:

Capture.JPG

 

If this does not resolve your issue, please try to delete this data card and readd it to have a test.

 

Regards,

Mona

Community Support Team _ Mona Li
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

2 REPLIES 2
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Multi Selections not posting back to SPO list

Hi @Anonymous ,

 

Is this combo box inside an edit form control? Is this column a multiple select enabled choice column?  If so, then by default, after you added this field to edit form, it should be displayed with a combo box. The Update property of this data card should be as below:

Capture.JPG

 

If this does not resolve your issue, please try to delete this data card and readd it to have a test.

 

Regards,

Mona

Community Support Team _ Mona Li
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Highlighted
Anonymous
Not applicable

Re: Multi Selections not posting back to SPO list

Thanks! It was pointing to the wrong Update Location. I had not even seen the Update field.

 

Thanks much!

Helpful resources

Announcements
August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

We're excited to announce our first cross-community 'Can You Solve These?' challenge!

secondImage

Return to Workplace

Reopen responsibly, monitor intelligently, and protect continuously with solutions for a safer work environment.

secondImage

Super Users Coming in August

We are excited for the next Super User season.

secondImage

Community User Group Member Badges

FIll out a quick form to claim your community user group member badge today!

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (8,082)