cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Advocate I
Advocate I

Navigate not working within a Form

I have a view form and in the form is a button to navigate to a calendar screen.  Doesn't work but if I copy the button outside the form on to the screen, then it works, with no code change.  Is this a bug or am I missing something?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

This seems to be a problem on our end. Thank you for reporting. We are currently working on a fix. In the meantime could you please move these controls (buttons, images, and whatever else needs to perform actions such as Navigation) outside of forms? Thank you.

Radu Gruian [MSFT] ** PowerApps Staff

View solution in original post

4 REPLIES 4
Community Champion
Community Champion

Hi

 

It is kind of weird behaviour.

Would you mind screen shot, with the codes, for figuring out what went wrong!

 

TQ

hpkeong

This seems to be a problem on our end. Thank you for reporting. We are currently working on a fix. In the meantime could you please move these controls (buttons, images, and whatever else needs to perform actions such as Navigation) outside of forms? Thank you.

Radu Gruian [MSFT] ** PowerApps Staff

View solution in original post

Hi, 

 

I am also having the same issue. is it fixed? 

Hi

 

I've the same issue. The buttons inside the form by default inherit theh display mode of the form. Hence in the view mode buttons are not clickable. If I put the button outside the form, then buttom is clickable whether view or edit mode. Is there a fix to this?

Helpful resources

Announcements
New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

New Power Super Users

Congratulations!

We are excited to announce the Power Apps Super Users!

Power Apps Community Call

Power Apps Community Call: February

Did you miss the call? Check out the Power Apps Community Call here.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (46,997)