cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
colbyc
Helper IV
Helper IV

New Form submits in preview, but not when published

Hello,

 

I have a New form that submits when in the Power Apps Studio preview, but when I publish it, it does not work properly. After I hit submit (both via the standard "Save" button or the "Submit Form" button I made, the loading dots appear at top of the list, and then nothing happens. Form and its contents all remain. If I add Notify("Error!") to OnFailure, that message does pop up when I hit submit, so I know there's an error. Is there a way to get powerapps to display whatever the error is? Or any thoughts on what the error could be?

0 REPLIES 0

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

May UG Leader Call Carousel 768x460.png

June User Group Leader Call

Join us on June 28 for our monthly User Group leader call!

PA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

This training provides practical hands-on experience in creating Power Apps solutions in a full-day of instructor-led App creation workshop.

PA.JPG

New Release Planning Portal (Preview)

Check out our new release planning portal, an interactive way to plan and prepare for upcoming features in Power Platform.

Top Solution Authors
Users online (1,052)