cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Helper I
Helper I

New Screen Doesn't Appear when clicking on Add New Button

Hi,

 

Is there anyone here who have experienced an issue with the Add New Item button in PowerApps?

 

The issue is when the user clicks on the Add New button from the Browse Screen, it only navigates to the New Screen once.

 

 

What it means is that when you go back to the Browse Screen from New Screen, and click on the Add New button again, it no longer works.. The Add New button is not disabled, but nothing happens when you click on it again...

 

The code I have on the Add new button is just:

 

Capture.JPG

 

Any help will greatly be appreciated. Thanks!

 

Regards,

KM

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Champion
Community Champion

Re: New Screen Doesn't Appear when clicking on Add New Button

What about separating the Navigate and the New form Buttons:

On browse screen:

Navigate(YourScreen)

 

On New Screen:

NewForm(FormName)

------------

If you like this post, give a Thumbs up. Where it solved your request, Mark it as a Solution to enable other users find it.

View solution in original post

5 REPLIES 5
Community Champion
Community Champion

Re: New Screen Doesn't Appear when clicking on Add New Button

What about separating the Navigate and the New form Buttons:

On browse screen:

Navigate(YourScreen)

 

On New Screen:

NewForm(FormName)

------------

If you like this post, give a Thumbs up. Where it solved your request, Mark it as a Solution to enable other users find it.

View solution in original post

Highlighted
Helper I
Helper I

Re: New Screen Doesn't Appear when clicking on Add New Button

Hi @eka24,

 

I'll give it a shot and let you know any results. Thanks!

 

Regards,

KM

Highlighted
Helper I
Helper I

Re: New Screen Doesn't Appear when clicking on Add New Button

Hi @eka24,

 

So far, it's working.. I'll try running the app again later if anything has changed in terms of the behaviour..

 

It's odd because from my other app, I do have the same set of code from Browse Screen and it is working fine...

It's weird that it didn't work with the other..

 

Anyway, thanks again for your help!

 

Regards,

KM

Highlighted
Community Champion
Community Champion

Re: New Screen Doesn't Appear when clicking on Add New Button

Can you give a screenshot if it's not working

------------

If you like this post, give a Thumbs up. Where it solved your request, Mark it as a Solution to enable other users find it.

Highlighted
Helper I
Helper I

Re: New Screen Doesn't Appear when clicking on Add New Button

Hi @eka24,

 

The issue I raised has been resolved...

 

What I just meant earlier was I've got two different apps which follows same set of codes when it comes to the add new button... the other app doesn't seem to have that problem unlike the other... Reason why I find it weird..

 

But anyhow, I appreciate your help 🙂

 

Regards,

KM

 

 

Helpful resources

Announcements
August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

We're excited to announce our first cross-community 'Can You Solve These?' challenge!

secondImage

Return to Workplace

Reopen responsibly, monitor intelligently, and protect continuously with solutions for a safer work environment.

secondImage

Super Users Coming in August

We are excited for the next Super User season.

secondImage

Community User Group Member Badges

FIll out a quick form to claim your community user group member badge today!

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (6,765)