cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Advocate I
Advocate I

New or Edit buttons on SharePoint lists not working

I opened a support ticket with MS because when I click New or Edit on the list on my SharePoint site nothing happen. 

The list use to open a form that it was made on Power apps but not anymore. This issue is only with we use google Chrome as a browser  because it work with all the other ones. Can someone help me please. Thank you

37 REPLIES 37
Highlighted

Removing the Json code worked for me too.

 

Tks @lui 

Highlighted
Advocate IV
Advocate IV

Removing the JSON does "fix" the problem, but what we have is a broken key feature of SharePoint on Chrome.

 

Both my custom JSON and SharePoint's out-of-the-box conditional column formatting which generates JSON automatically are encountering this issue.

 

Unless Microsoft's intent is to no longer support Chrome, this is a broken feature that started Wednesday A.M. PST 11/27/19 and is still unresolved, with multiple parties affected.

 

Highlighted

Interesting. Thank you @lui. I removed the json code from my columns and It worked. I still have my ticket open with MS cause I agree that to be able to format the columns it comes pretty handy for the users. 

Thanks again

Highlighted

@LukeC Removing Json formatting made no difference in my case. Tried on two different lists on different sites

Highlighted

Ohhh really?? 😪

Highlighted

@FvdH what sort of columns do you have? remember the out of the box conditional formatting columns would need to be removed from the view (for example, date columns)

Highlighted
Advocate II
Advocate II

I didn't actually remove the json, I created a view where there are no json fields visible, then refreshed the page and everything works. What a pain. The json is one of our key features of our SharePoint site.

Highlighted

@lui Yup after refreshing the page, it went back to not working. Unfortunately I can't remove the date columns on my list they are part of the purpose of the list. 😪

Highlighted

@lui Yes, removed the date fields from the view too. Also tried a view that only shows the title: same problem. It seems to solve it at first, but after a refresh the problem is back. 

Highlighted
Helper IV
Helper IV

I'm hoping this is a temporary solution until MS comes up with a fix.
I had to remove the json from all views in my list to have it work in a more consistent basis. I found that if other views contain json, you may experience issues throughout the day.

Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

News & Announcements

Community Blog

Stay up tp date on the latest blogs and activities in the community News & Announcements.

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Community Highlights

Community Highlights

Check out the Power Platform Community Highlights

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (7,635)