cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
André92
Regular Visitor

No records found in entity

Hello, 

 

I recently switch from a dynamics connection to a common data source connection. 

I created an entity to connected with one of my dynamics table (get data -> Odata and edited the field). 

But in Power Apps the data source doesn;t have any records. Within the query editor in CDS it does show me all the rows, but as soon as i publish it, it has no records any more. 

 

I have no filters on, nor any views. 

i'm new to CDS but not to power apps/BI/ automate. 

André92_0-1600851419485.png

 

EDIT: after creating a dataflow to fill the entity i received the following error:
Leg From Mashup crd68_powerapps_accountsvars to CDS2 crd68_powerapps_accountsvars abandoned due to export failure. [[The specified blob does not exist.], [<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><Error><Code>BlobNotFound</Code><Message>The specified blob does not exist.\nRequestId:xxxxxxx-301e-0067-xxxx-914890000000\nTime:2020-09-23T10:09:04.6405621Z</Message></Error>], The remote server returned an error: (404) Not Found.]

 

Not sure what it means as i do have data in the editor:

 

André92_0-1600856381623.png

 

 

0 REPLIES 0

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (1,515)