cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
IKinal
Frequent Visitor

On-Premise Gateway not visible

I have tried installing the on-premise gateway on two separate machines, yet I am still not seeing a Gateway in PowerApps. I am using the same Office 365 account for both. Any suggestions for troubleshooting this?

 

Thanks,
I. Kinal

2 REPLIES 2
Pstork1
Dual Super User III
Dual Super User III

Did you run the network ports test from the gateway configuration?  In general the gateway uses port 443 for communications, but there are some outbound connections to the Azure Message Bus that run on specific ports.  If those ports are locked down in the windows firewall or your network firewall the gateway won't work.  Here's an article that discusses how to find and run the test.

https://www.biinsight.com/quick-tips-on-premises-data-gateway-network-ports-test/



-------------------------------------------------------------------------
If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.
IKinal
Frequent Visitor

Apologies for the delay in responding.

 

Yes, I ran the connectivity test, and it completed successfully. However, my gateway is still not showing up within Power Automate. Any additional suggestions/tests?

 

Thanks,

I. Kinal

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (3,231)