cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
bgordon
Helper I
Helper I

PDF Labels

Okay gurus...

I am at an absolute loss!!! I have an app that builds a PDF from Powerapps forms, then using flow saves the pdf to Sharepoint and emails the pdf to particular people. The app has several pages.

 

Problem... When I run it from the studio, voila! Everything works perfectly. However, Live, the labels... from the FIRST PAGE of the app only... are missing!!

 

Any ideas would be welcome. I have run out of ideas.

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
bgordon
Helper I
Helper I

nevermind. Figured it out. I had built this in several sessions, and for whatever reason... on the first page only (???) I was referencing the 'datacard key' value as a label, but on the rest of the pages, I had actually placed a 'label'.

 

Carry on...

View solution in original post

2 REPLIES 2
bgordon
Helper I
Helper I

nevermind. Figured it out. I had built this in several sessions, and for whatever reason... on the first page only (???) I was referencing the 'datacard key' value as a label, but on the rest of the pages, I had actually placed a 'label'.

 

Carry on...

View solution in original post

@bgordon 

You seemly have figured out the workaround, could you click your post as the answer to help more members find it quickly?

Sik

Helpful resources

Announcements
User Group Leader Meeting January 768x460.png

Calling all User Group Leaders!

Don't miss the User Group Leader meetings on January, 24th & 25th, 2022.

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (1,635)