cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
theisogunro
Helper IV
Helper IV

Power Automate - site not being recognized

I created a new flow from within Power Apps and when it takes me to Power Automate and I put in my site in the site address of the http request action, I get the error you see below.  When I create through Power Automate, I don't get that error.

 

theisogunro_0-1646327874505.png

 

Do I need to do something different when going through Power Apps?

 

Thanks for any help/insight you can provide.

1 REPLY 1
Nogueira1306
Super User
Super User

It can't find that site... You might not have acess, link might be wrong, wrong tenant, that is a ton of possibilities. You should which sites they suggest you instead of typing your own

 

If you need additional help please tag me in your reply and please like my reply.
If my reply provided you with a solution, pleased mark it as a solution ✔️!

Best regards,

Gonçalo Nogueira

Check my LinkedIn!

Buy me a coffee!

Check my User Group (pt-PT)!

Last Post on Community

My website!

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

May UG Leader Call Carousel 768x460.png

June User Group Leader Call

Join us on June 28 for our monthly User Group leader call!

PA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

This training provides practical hands-on experience in creating Power Apps solutions in a full-day of instructor-led App creation workshop.

PA.JPG

New Release Planning Portal (Preview)

Check out our new release planning portal, an interactive way to plan and prepare for upcoming features in Power Platform.

Top Solution Authors
Users online (1,574)