cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
fvc226
Frequent Visitor

PowerApp does not refresh on iPhone

It takes a while for the new app to refresh on my iPhone. I published a new version of an app but when I go to my iPhone, I just see a blank screen. How can I fix this?

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
mdevaney
Super User III
Super User III

@fvc226
Unfortunately, all we can do is wait for Microsoft to fix this. I suggest you create a support ticket and raise your concerns.

I have had this issue too.   It began occurring when many people started to work from home due to coronavirus.  Microsoft has been slowing down the time it takes to see changes reflected in other Office 365 apps (see: SharePoint).  PowerApps is likely not an exception to this.


---
Please click "Accept as Solution" if my post answered your question so that others may find it more quickly. If you found this post helpful consider giving it a "Thumbs Up."

View solution in original post

leyburn19
Memorable Member
Memorable Member

Thanks - My apologies on this one.  I had forgotten I did a save as and created a new app. I was trying to open the old one each time which was never changed.

 

 

View solution in original post

4 REPLIES 4
mdevaney
Super User III
Super User III

@fvc226
Unfortunately, all we can do is wait for Microsoft to fix this. I suggest you create a support ticket and raise your concerns.

I have had this issue too.   It began occurring when many people started to work from home due to coronavirus.  Microsoft has been slowing down the time it takes to see changes reflected in other Office 365 apps (see: SharePoint).  PowerApps is likely not an exception to this.


---
Please click "Accept as Solution" if my post answered your question so that others may find it more quickly. If you found this post helpful consider giving it a "Thumbs Up."

View solution in original post

This is shocking. I have completely removed the App and then reinstalled powerapps and the problem persists.  Is this getting teh priority it needs to have?

fvc226
Frequent Visitor

I went to the specific app, hit "Edit", then went to the "View" tab. I then clicked on "Data Sources", clicked on the three dots next to the table/dataset (...) and hit refresh. This seems to work for me. 

leyburn19
Memorable Member
Memorable Member

Thanks - My apologies on this one.  I had forgotten I did a save as and created a new app. I was trying to open the old one each time which was never changed.

 

 

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

secondImage

Demo Extravaganza is Back!

We are excited to announce that Demo Extravaganza for 2021 has started!

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (58,257)