cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Rbert83
Advocate II
Advocate II

PowerApps Environment display bug?

When we are in PowerApps, and go to select our Production or Dev environment to work in, we see multiple other environments which seem to be duplicates of our Production environment but are blank. As in no data or apps within them. I also can't see them in my Admin menu unlike the real environments which I can see in the admin view. I've attached screen shots. Has anyone else seen this issue? Key for error screen shot, Green are real enviroments, Red are the "duplicates"PowerApps Environments Drop DownPowerApps Environments Drop Down

 

PowerApps Admin MenuPowerApps Admin Menu

Thanks for any insights.

2 REPLIES 2
v-yuxima-msft
Community Support
Community Support

Hi @Rbert83 ,

 

I am afraid I can’t reproduce your issue on my side.

Could you please clear cache of your browser and test it again?

 

If the issue still exists, please submit an assisted support ticket through the following link:

https://powerapps.microsoft.com/en-us/support/pro/

 

 

Hope this can be helpful.

 

Best Regards.

Yumia

 

Yes, I did test with clearing out browser cache. Also used a freshing downloaded browser. As well as used a different computer entirley. I'll get a ticket submitted.

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

PA Community Call

Power Apps Community Call

Next call is happening on April 21st at 8a PST.

MBAS Carousel

Sign up for our May 4th event!

May the fourth be with you, join us online!

secondImage

Experience what’s next for Power Apps

See the latest Power Apps innovations, updates, and demos from the Microsoft Business Applications Launch Event.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (21,000)