cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Advocate I
Advocate I

PowerApps Studio loading in preview mode and not getting back to edit mode

There is an issue in the PowerApps Studio environment today: when going in preview mode and navigating to another screen other than the home screen, the app continuously displays the loading dots on top, controls are not rendered properly, and when I click on the close button ("X"), it does not go back into editing mode (the sidebars and the ribbon are missing). Tried in both Edge and Chrome.

 

This does not happen in the actual app.

 

Is there anything going wrong with the service maybe?

3 REPLIES 3
Anonymous
Not applicable

Hi @tsapat are you still experiencing this issue?

 

@Anonymous 

Hi @Anonymous, yes I am still having the issue. Please tale a look at the attached image, there seems to be something loading (loading dots moving at the top of the screen), but I cannot understand what exactly, when I return to the edit mode there is no error or warning.

 

Also most of the controls are misaligned or not in their correct position.

Issue seems to have been fixed.

Helpful resources

Announcements
secondImage

Experience what’s next for Power Apps

Join us for an in-depth look at the new Power Apps features and capabilities at the free Microsoft Business Applications Launch Event.

Power Apps Community Call

Power Apps Community Call: February

Did you miss the call? Check out the Power Apps Community Call here.

New Power Super Users

Congratulations!

We are excited to announce the Power Apps Super Users!

New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (19,030)