cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Glen
Frequent Visitor

PowerApps and Dynamics connectors

Dear PowerApps Team,

 

I took my PowerApps with Dynamics connectors to production environment and saved it as a different PowerApps name. I replaced the Dynamics connectors to UAT environment instead and tried to publish the app. The web version is able to load however the mobile version on IOS phone cannot load.

 

Please advise. Thanks

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-xida-msft
Community Support
Community Support

Hi @Glen,

Could you please share a bit more about your scenario?

Could you please share more details about your issue?

Further, do you change the Dynamics connection to the app into another Dynamics 365 connection in your UAT environment?

Please check if the version of PowerApps Mobile App within your iOS device is the latest version (my version is 3.18111.14), if not, please upgrade it into the latest version, then check if the issue is solved.

Please also consider take a try to run your published app within a Android device, check if the issue still exists.

You could consider take a try to uninstall PowerApps Mobile App from your Mobile device, then re-install it, run your app again to check if the issue is solved.

 

Best regards,

Kris

 

 

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

1 REPLY 1
v-xida-msft
Community Support
Community Support

Hi @Glen,

Could you please share a bit more about your scenario?

Could you please share more details about your issue?

Further, do you change the Dynamics connection to the app into another Dynamics 365 connection in your UAT environment?

Please check if the version of PowerApps Mobile App within your iOS device is the latest version (my version is 3.18111.14), if not, please upgrade it into the latest version, then check if the issue is solved.

Please also consider take a try to run your published app within a Android device, check if the issue still exists.

You could consider take a try to uninstall PowerApps Mobile App from your Mobile device, then re-install it, run your app again to check if the issue is solved.

 

Best regards,

Kris

 

 

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (1,045)