cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
HeidiAnn
Frequent Visitor

PowerApps embedded to a Power BI report not working in Teams

Hi all! I have a Power BI report that I have shared in our MS Teams channel to our team. In the Power BI report I have embedded a PowerApps that allows users to edit data in the Power BI. When users open the Power BI report in the Teams, the embedded PowerApps asks users to sign in once more for security reasons. When users click "sign in", Teams takes them to their default browser and nothing happens. 

 

The Power BI report works standalone in Power BI's online version and when embedded into a Sharepoint group site, and the PowerApps works well in those enviroments. But when accessed through Teams this problem occurs. Do you have any suggestions on how to solve this issue? I tried looking this up through online materials, but didn't find a solution and did not find this on the list of known issues. 

 

Kind regards, 

Heidi 

2 REPLIES 2
joshuah
Frequent Visitor

Were you ever able to resolve this issue? I'm experiencing something similar trying to sign in to PowerBI tile from PowerApps.

sachex_m
Frequent Visitor

Were you ever able to resolve this issue? I'm experiencing something similar trying to sign in to PowerBI tile from PowerApps.

Helpful resources

Announcements
Power Apps News & Annoucements carousel

Power Apps News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Apps community.

Community Call Conversations

Introducing the Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Apps Community Blog Carousel

Power Apps Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (4,047)