cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Helper I
Helper I

PowerApps form connected to Sharepoint not submitting attachments

I have a power app with an edit form connected to a Sharepoint list. I include the attachment field on the form but when users attach documents, it does not hit the sharepoint list. Is there some things I should be checking? I can provide more information but I am new to PowerApps and I do not really know where to start. 

2 REPLIES 2
Community Support
Community Support

Hi @kywest,

 

Check the Update property of attachment data card. See if the formula is "AttachmentControlName.Attachments".

Capture.JPG

 

Did you add the attachment data card from the "Edit fields" link of the Edit Form control on the right side of the app here?

Capture.JPG

 

You could try to delete the attachment data card, and then readd it by checking the Attachments checkbox in above screenshot to have a test. 

 

Regards,

Mona

Community Support Team _ Mona Li
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Anonymous
Not applicable

Hi @kywest thank you for posting in the community. Can you review the above reply from our Customer Support Team and advise if it solves your issue?

 

Thank you,

 

@Anonymous

Helpful resources

Announcements
New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

New Power Super Users

Congratulations!

We are excited to announce the Power Apps Super Users!

Power Apps Community Call

Power Apps Community Call: February

Did you miss the call? Check out the Power Apps Community Call here.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (79,728)