cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
PhilD
Level 8

PowerAppsNotification Notifications stopped working

I have two apps, a dispatch app and a staff app.

 

  • The dispatch app users (around 12) have PowerApps Plan 2 and the app has the PowerAppsNotification connector.
  • The staff app users (around 100) have Powerapps for Office 365 plan.

Up until today, the dispatch app users could send a notification to the iPhone of a staff app user and they would get the notification which was consistent with the information supplied here. Now, the notification are not being delivered to any of the staff app users. If a PowerApps Plan 2 user logs into the staff app however they can receive a notification.

 

I got funding for this project based on the this information as well as testing that confirm that this would work.

I have thoroughly tested this with a bunch of iPhones lined up with various users logged in and can confirm this behavior.

 

Did something change or was this information incorrect to begin with? In either case I have a real problem on my hands.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
PhilD
Level 8

Re: PowerAppsNotification Notifications stopped working

False alarm!

After my original app was corrupted for reasons still unclear (see this thread for details), I copied everything over to a new "shell" of an app (which fixed that issue immediately). What I forgot to do though was update the notification connector with the new target ID for the app (which is now different because I copied both over to new apps and got rid of the old ones. 

 

So the fix was to go to connectors > edit > Target application (The URL or ID shown under app details tab)  and update with 1934003d-35b9-46ae-a9f4-e5d121630dc4 (ID of new app that receives the notifications).

View solution in original post

1 REPLY 1
PhilD
Level 8

Re: PowerAppsNotification Notifications stopped working

False alarm!

After my original app was corrupted for reasons still unclear (see this thread for details), I copied everything over to a new "shell" of an app (which fixed that issue immediately). What I forgot to do though was update the notification connector with the new target ID for the app (which is now different because I copied both over to new apps and got rid of the old ones. 

 

So the fix was to go to connectors > edit > Target application (The URL or ID shown under app details tab)  and update with 1934003d-35b9-46ae-a9f4-e5d121630dc4 (ID of new app that receives the notifications).

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
New Ranks and Rank Icons in April

'New Ranks and Rank Icons in April

Read the announcement for more information!

Better Together’ Contest Finalists Announced!

'Better Together’ Contest Finalists Announced!

Congrats to the finalists of our ‘Better Together’-themed T-shirt design contest! Click for the top entries.

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

thirdimage

Community Summit North America

Innovate, Collaborate, Grow - The top training and networking event across the globe for Microsoft Business Applications

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (7,812)