cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Frequent Visitor

Powerapp form not showing media

For a sharepoint List, I am developing a powerapp form. In it, I am using media images to show the status of a business process. First time i load the app after publishing, i can see the icons, but i am not able to see them anymore after that. I tried disabling the improve app rendering feature and re enabling it but didnt solve the issue.

 

//Formula for the OnSelect Property of the Image
If( SharePointIntegration.Selected.Flow_GenerateRFIStatus.Value = "Success", 'verify-circular-black-button-symbol', If( SharePointIntegration.Selected.Flow_GenerateRFIStatus.Value = "Failed", 'round-error-symbol', If( SharePointIntegration.Selected.Flow_GenerateRFIStatus.Value = "Not Run", 'cross-black-circular-button' ) ) )

 

DIV Code when images load
<div class="appmagic-image-pseudo-button" role="img" data-bind="{
    visible: properties.TabIndex() < 0,
    event: { click: onClickHandler },
    attr: {
        title: properties.Tooltip() || null,
        'aria-label': properties.AccessibleLabel() || null,
        'aria-hidden': !properties.AccessibleLabel(),
    }
}" aria-hidden="true">
</div>

DIV Code when images do not load
<div class="appmagic-image-pseudo-button" role="img" data-bind="{
    visible: properties.TabIndex() < 0,
    event: { click: onClickHandler },
    attr: {
      title: properties.Tooltip() || null,
      'aria-label': properties.AccessibleLabel() || null,
      'aria-hidden': !properties.AccessibleLabel(),
    }
}" aria-hidden="true">
</div>

Here are teh screenshots

Warnings with Icons not appearingWarnings with Icons not appearingErrors with Icons not appearingErrors with Icons not appearingWorkflow  with icons not appearingWorkflow with icons not appearingWarning with Icons appearingWarning with Icons appearingError with Icons appearingError with Icons appearingApp with icons appearing under statusesApp with icons appearing under statuses

 

2 REPLIES 2
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Powerapp form not showing media

Hi @hafeeza ,

Currently, I could not reproduce your issue on my side.

 

Please check if you have added your icon medias into your app properly. Please consider remove these icon medias from your PowerApps app, then re-add them again, check if the issue is solved.

 

Also please consider clear cache of your browser, then sign in PowerApps, run your app again, check if the issue is fixed.

 

Best regards,

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Highlighted
Frequent Visitor

Re: Powerapp form not showing media

HI @v-xida-msft,

 

Actually, i decided to use the built in icons instead. The icons are loading fine. And yes i did try reloading the images(ie removing and adding them again), but it didnt solve. I also tried clearing the cache, but it didnt work for me. 

 

Thanks for your response though.

Helpful resources

Announcements
Check this Out

Helpful information

Featuring samples like Return to the Workplace and Emergency Response Applications

August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

We're excited to announce our first cross-community 'Can You Solve These?' challenge!

secondImage

Return to Workplace

Reopen responsibly, monitor intelligently, and protect continuously with solutions for a safer work environment.

secondImage

Super Users Coming in August

We are excited for the next Super User season.

secondImage

Community User Group Member Badges

FIll out a quick form to claim your community user group member badge today!

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (6,001)