cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
usuarioits1
Regular Visitor

Problem saving data from drop-down list in Sharepoint - AppPowerApps

Hello

I have two lists in Sharepoint Workshop registration and Workshop detail registration this following exercise I did with the video of Shane where he does the same but I use a dropdown in the gallery with the name TipodeCliente and the problem is that does not save me the selected data in the Sharepoint list
This is the video https://www.youtube.com/watch?v=DylxsXIUyDc

The Workshop Registration list is associated to the form above, as seen in the following image.
Image1.png
The first thing I did was create a collection as follows

 

Image2.png
I click on the button enter the form as there are several data that I need in the icon I have the patch with the following configuration
Image3.png
After that, the OnSucces option of the Form of the "workshop registration" list, that is, the information on the form must be stored in the workshop registration list and the gallery information in the "workshop detail registration" list
Everything works perfect but as I repeat the error is in the drop-down "Customer Type"
This is the forall
Image4.png

Then I enter the data

Image5.png

I press the Save button I have the SubmitForm (Form1) in OnSelect

I go to the Sharepoint list and the last value entered in the dropdown is saved in this case Others, and it shouldn't be like that

Image6.png
It should be noted that as I am in another region for you the ";" it's a "," and the ";" They are ";;" for you
Could you please help me,

Happy Friday.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-monli-msft
Community Support
Community Support

Hi @usuarioits1 ,

 

I think this is because that in the Patch formula, you have set the option's Id to "0".

Capture.JPG

 

Please try to delete the part "Id:0" and test again.

 

Regards,

Mona

Community Support Team _ Mona Li
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

3 REPLIES 3
v-monli-msft
Community Support
Community Support

Hi @usuarioits1 ,

 

I think this is because that in the Patch formula, you have set the option's Id to "0".

Capture.JPG

 

Please try to delete the part "Id:0" and test again.

 

Regards,

Mona

Community Support Team _ Mona Li
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Anonymous
Not applicable

Hi @usuarioits1 how are you progressing with this? Was the above reply helpful?

 

@Anonymous 

I wish to know too

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Demo Extravaganza is Back!

We are excited to announce that Demo Extravaganza for 2021 has started!

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Power Apps June 2021

June Power Apps Community Call

Don't miss the call this month on June 16th - 8a PDT

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (99,896)