cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

Problem with loading screen on mobile and browser

Hi everybody,

I have three apps; and there's an issue when i share them and my teamates try to run them in mobile or on a browser:

 

1. First app is a free app to make QR codes it works in my space (including a SP site), in my mobile (Samsung J7 Prime) and other mobile (Samsung J1, Lenovo tablet and iPhone 6). It works too in my web browser (Chrome). But in other browser and cells it stuck on loading page.

 

2. The other two were developed and shows the same issue.

 

I try, cleaning cache and testing in a provate mode, but they stuck in the loading screen. Also, I look up for LoadData() or similar that crash the app in browser but it's unable to pass the loading page. Finally, I try setting a default icon but the problem stay.

 

Regards!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Finally,

 

I found the problem, it was a Meraki Firewall condition that blocked the Azure conection. 

 

Regards everybody,

View solution in original post

4 REPLIES 4
Community Support
Community Support

Hi @Lunther ,

 

Except for the barcode scanner control, is there any other data sources involved in this app? Notice that if you share the app with other users, they will also need the property permissions for the data sources included in this app to make it work. 

 

Also, is there any error message during the process?

 

Regards,

Mona

Community Support Team _ Mona Li
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Hi, @v-monli-msft 

 

Yeah, a public organization SP list, no error msn on the screen, only "Conecting..."

 

Regards, 

I bring you four session ID:

 

My SI

QR: "e5c09755-3006-4ded-8ba7-d7f27b1eebd6"

APP with SP list: "e68ba338-6ca1-4164-836d-1fe90ee4f2ca"

 

In the Issues is not possible to get the session ID, when i read the error it refers to azure conection, attacht the images.

 

Regards.

Finally,

 

I found the problem, it was a Meraki Firewall condition that blocked the Azure conection. 

 

Regards everybody,

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

News & Announcements

Community Blog

Stay up tp date on the latest blogs and activities in the community News & Announcements.

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Community Highlights

Community Highlights

Check out the Power Platform Community Highlights

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (8,872)