cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
BigJohn
Helper II
Helper II

Published App Not Working "This App Stopped Working. Try Refreshing Your Browser"

Hi, 

 

I have made my first app, when I preview it from the edit screen it all works fine.  When I publish it I get the error "This App Stopped Working.  Try Refreshing Your Browser".

 

There's no real information as to what went wrong.  My app connects to an excel sheet that is stored in One Drive.

 

Can anyone point me in some direction as to where I can find out what's wrong?

 

Thanks...

 

John

33 REPLIES 33
WebMobileTech
New Member

Based on fun experiences, this error is often related to the user using a Chrome web browser where a "block third party cookies" setting is set to Yes...

 

Solve this now by jumping through the error icon on the top right in the Chrome browser >> Show cookies and other site data >> View blocked >> and click Allow next to the Azure item.

 

This resolution works especially when logging the user into another channel (like the PowerApps mobile app or PA editor) works fine. 

 

Please LIKE this if it solves your issue (please login to the community if you need to first), I need the encouragement to post more 🙂

 

Enjoy

Based on fun experiences, this error is often related to the user using a Chrome web browser where a "block third party cookies" setting is set to Yes...

 

Solve this now by jumping through the error icon on the top right in the Chrome browser >> Show cookies and other site data >> View blocked >> and click Allow next to the Azure item.

 

This resolution works especially when logging the user into another channel (like the PowerApps mobile app or PA editor) works fine. 

 

Please LIKE this if it solves your issue (please login to the community if you need to first), I need the encouragement to post more Smiley Happy

 

Enjoy 

Thanks, did the job!

My colleague had third-party cookies blocked by default.

Hi Valdas,

 

Thank you very much for your post.  I had the same issue and one of my data headers has an period and after i removed the period, my app works perfeectly!!

Helpful resources

Announcements
Power Apps News & Annoucements carousel

Power Apps News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Apps community.

Power Apps Community Blog Carousel

Power Apps Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (3,411)